Louise Juul Jensen

Forbundssekretær i DSU

Om Louise

Jeg er 26 år og har været aktivt medlem af DSU siden slutningen af 90'erne. Jeg er bosat i Københavns Nordvestkvarter, hvor jeg bor sammen med min mand, Jan.

Jeg er født og opvokset i Vestbjerg, som ligger 10 km. nord for Aalborg, og tog min sproglige studentereksamen fra Aalborg Katedralskole. Efter studentereksamen flyttede jeg til København.

DSU
Jeg startede som aktiv i DSU Aalborg, hvor jeg i perioden 1999-2001 var formand samtidig med, at jeg var næstformand i DSU Nordjyllands Amt. Jeg har været medlemaf folkeskolegruppen (FSG), siddet i uddannelses- og kursusudvalget, været chef-aktivist på diverse arrangementer som bl.a. Landsmøde, sommerlejr og folkeskoletræf.

Socialdemokraterne
Sideløbende med mit medlemsskab i DSU har jeg også været aktiv hos Socialdemokraterne, i de sidste par år har jeg således være organisatorisk næstformand for Socialdemokraterne i København NV.

Erhvervserfaring
Ved valget i 2005 arbejdede jeg i Socialdemokraternes valgsekretariat og blev efterfølgende ansat påA href="http://www.partikontoret.dk/">Partikontoret. Her var jeg først ansvarlig for medlemsarkivet, og siden arbejdede jeg som organisationsmedarbejder, hvor jeg organiserede kurser, konferencer og kongres, deltog i udvikling af s-dialog, var tilknyttet de politiske udvalg, samt var med til at arrangere nogle af Helle Thorning-Schmidt's turnedage.

I efteråret 2007 blev jeg ansat som chefsekretær for økonomichefen i Undervisningsministeriet. Her var jeg bl.a. ansvarlig for personaleadministration på kontoret, koordinering af ministersager og sagsbehandler på UD-området. Endvidere var jeg ansvarlig for kontorets økonomi.

I april 2008 blev jeg af DSU's kongres valgt til posten som forbundssekretær og har dermed ansvaret for, at DSU fungerer organisatorisk og det daglige ledelsesansvar for DSU's medarbejdere.

Hvis du har spørgsmål til mig og/eller DSU er du altid meget velkommen til at kontakte mig.